Kjøpsvilkår

Kortbetaling

Introduksjon

Velkommen til vår nettside! Vi ber deg vennligst om å ta deg tid til å lese grundig gjennom følgende kjøpsvilkår. Vi gjør oppmerksom på at det er eget ansvar å holde seg oppdatert på vilkår og betingelser for bruk av vårt nettsted. Ved å besøke og bruke esteem.no aksepterer du fullt ut våre vilkår og betingelser. Når du bestiller gjennom dette nettstedet bekrefter du å ha lest og forstått kjøpsvilkårene og samtykker i å forholde seg til disse. Vi forbeholder oss retten til å løpende oppdatere våre kjøpsvilkår uten nødvendigvis å informere om dette i forkant. Du kan til enhver tid finne gjeldende kjøpsvilkår her.

Dette nettstedet eies og drives av:

Esteem Norge AS
Andebuveien 63
3170 SEM

Bestilling

Bestilling av produkter fra Esteem kan bare gjøres fra vår hjemmeside, med mindre annet er avtalt.
Produkter fra Esteem kan bare kjøpes av personer over 18 år. Det er ditt ansvar som kunde at disse reglene overholdes.

Betaling

Vi aksepterer bankoverføring, PayPal, og de mest brukte kort via PayPals betalingsportal, og du kan også besøke vår salgsløsning på Vipps (Esteem).

Frakt og levering

Vi sender varene senest dagen etter din bestilling (ikke lørdag og søndag). Levering skjer bare til den adressen du har opplyst ved bestilling. Vi tar forbehold om forsinket levering grunnet leverandørsvikt, force majeure eller annet vi ikke kan påvirke. Skulle dette oppstå, vil du få beskjed så raskt som mulig.

Avfallshåndtering og resirkulering

Esteem Norge er opptatt av miljø, og oppfordrer til fornuftig kassering og resirkulering. Kassering av Esteem og tilhørende produkter må skje i overensstemmelse med lokale regler og forskrifter. Esteem inneholder elektroniske komponenter, ampuller og batteri.

  • Ampuller resirkuleres som metallavfall
  • Batteriet er type litium-ion, og må resirkulerer eller kastes separat fra husholdningsavfall. Kast batterier i henhold til lokale miljøforskrifter og retningslinjer.
  • Emballasjen kastes som papir og plast.

Esteem erkjenner sitt ansvar for å begrense de miljømessige konsekvensene av selskapets drift og produkter.

Angrefrist

Vi står bak kvaliteten på produktene våre, og garanterer at våre produkter skal være fri for mangler når du mottar dem. Du har 14 dagers angrefrist på våre varer under forutsetning av at varen er ubrukt og emballasjen ikke er brutt. Fristen regnes fra den dagen du mottar varen. Hvis du ønsker å benytte deg av angrefristen kan du kontakte oss via telefon eller mail, hvor vi avtaler nærmere. Du kan også benytte deg av angrefristen ved å nekte å motta varen. Omkostningene som følge av retur i henhold til angrefrist må du selv dekke. Dersom varen blir skadet eller forringet på annen måte, mister du din angrefrist. Tilbakebetaling av penger vil skje hurtigst mulig ved bankoverføring til din bank, når Esteem har kontrollert varen.

Husk å legge ved kopi av faktura eller fraktbrev.

Reklamasjonsrett

Du har rett til å reklamere på våre produkter dersom de har feil eller mangler ved kjøp eller mottakelse av varene. Denne retten gjelder i 2 år, men omfatter bare material- og fabrikasjonsfeil. Det er et krav at reklamasjonen er berettiget og at feilen ikke skyldes feil bruk eller annet som kunne ødelegge produktet. Vi oppfordrer alle våre kunder til å lese brukermanualen nøye. Vennligst merk at batterier og ampuller er forbruksvarer/slitedeler og kan ikke forventes å holde i 2 år. Disse omfattes derfor ikke av garantien.

 

Varemerke og opphavsrett

Opphavsrett til alt innhold på dette nettstedet må ikke kopieres, reproduseres, legges ut på annet nettsted, modifiseres, distribueres eller overføres hele eller deler av denne nettsiden uten skriftlig samtykke fra Esteem AS. Alle navn, bilder, logo, varemerke eller servicemerke som finnes på dette nettstedet er eid eller lisensiert av Esteem og kan ikke brukes av deg uten spesifikk tillatelse.

Innholdet på nettsiden

Selv om vi gjør alt for å sikre at innholdet på nettstedet oppdateres og korrigeres, tar Esteem forbehold mot evt. feil og utdatert informasjon. Bruk av denne nettsiden er på eget ansvar. Vi reserverer retten til å avslutte eller begrense din tilgang til websiden. Vi er opptatt av sikkerhet for våre kunder, og den må stå høyest. Laster du ned noe fra vår webside er det på eget ansvar. Du vil selv være ansvarlig for skade eller tap av datasystemet eller filer.

Andre spørsmål

Hvis du har spørsmål til det ovenstående eller har bruk for hjelp eller ytterligere informasjon, vennligst kontakt vår kundeservice på post@esteem.no.